Casal d’estiu 2021
16255
page-template-default,page,page-id-16255,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Casal d’estiu 2021

CÒBUC I L’EDUCACIÓ EN EL LLEURE

Cada moment és una oportunitat d’aprenentatge i, des de còbuc, ho tenim molt present. Durant el curs aquests moments es donen constantment, però és important fer-los florir, també, fora de l’àmbit escolar. D’aquesta idea, sorgeix el Casal d’estiu didàctic de còbuc.

 

Amb la metodologia pròpia de l’educació en el lleure, treballem les competències de l’educació formal (lingüística, matemàtica, artística, autonomia i iniciativa personal, etc.) sempre des d’una vessant lúdica i donant especial importància a les relacions socials i al moviment.

 

Aquest any plantegem una aproximació a l’art i la cultura on, a través de les nostres dinàmiques i propostes didàctiques, pretenem fomentar la intel·ligència emocional, la descoberta d’un mateix, l’esperit crític, la imaginació i la creativitat.

 

  • De 3 a 12 anys
  • Del 5 al 30 de juliol
  • Grups reduïts
EXPRESSEM-NOS!

Després d’un any protagonitzat per les limitacions a l’hora d’accedir a la programació artística i cultural, considerem de vital importància acostar-la als nens i nenes i, per aquest motiu, el tema que hem escollit com a protagonista i fil conductor del nostre casal d’estiu és “L’art i la cultura al nostre abast”.

 

Les manifestacions artístiques formen part del nostre entorn, incideixen en la vida de les persones i permeten espais de relació en els quals flueixen experiències, significats, emocions, idees i pensaments. A més, contribueixen a l’anàlisi de la realitat i ajuden a comprendre i a respondre, a sentir i a distingir, a pensar i a construir.

 

L’aprenentatge de l’art, i a través de l’art, genera coneixement i transferència a altres situacions i contextos tot desenvolupant un pensament crític, obert i flexible de gran rellevància des d’una perspectiva social i cultural.

HORARIS I PREUS
  • De 8:30h a 9h – Acollida matí (5€/dia)
  • De 9h a 13h – Activitats Casal d’estiu (63€)
  • De 13h a 15h – Acollida migdia; dinar de carmanyola i cinema (10€/dia)

 

Els preus corresponen a una setmana i les franges horàries es poden combinar en funció de les necessitats de cadascú.

 

S’aplicaran descomptes a germans, famílies nombroses i monoparentals (imprescindible carnet), així com a les famílies que assisteixin al casal més d’una setmana.

ALTRA INFORMACIÓ

El termini de preinscripcions al casal d’estiu és del 20 de maig al 20 de juny. Aquesta es realitzarà telemàticament. Podeu fer la inscripció clicant aquí.

 

La primera setmana de juliol, es farà una reunió informativa per a totes les famílies inscrites. Aquesta és d’assistència obligatòria, ja que, s’explicarà el funcionament del casal, la normativa, etc. A més a més, es donaran les indicacions necessàries i els protocols a seguir per a garantir la seguretat de tots els participants del casal.

 

Garantim que, atenent les indicacions de les autoritats sanitàries i governamentals, el casal d’estiu de còbuc compleix totes les mesures de sanitat i de seguretat per evitar el contagi de la COVID-19. Cal tenir en compte que, estem subjectes a noves indicacions i possibles modificacions que poden implicar canvis d’última hora.

 

Per més informació, contacta’ns:
hola@cobuc.cat
685927907
Missatge directe d’instagram @espai.cobuc o al nostre espai demanant cita prèvia.

VULL INSCRIURE'M!

Per realitzar la inscripció al Casal d’Estiu Didàctic 2021, us heu de descarregar el full d’inscripció i la fitxa de salut, editar-los (o viceversa) i enviar-los emplenats per correu a hola@cobuc.cat.

 

El dia de la reunió informativa, l’1 de Juliol a les 20:00h a còbuc s’haurà de portar la següent documentació:

 

  • Fotocòpia del DNI del nen/a.
  • Fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a.

 

Un cop finalitzat el període de preinscripcions al casal d’estiu didàctic de 2021, caldrà abonar el 30% del preu total mitjançant una transferència bancària. Aquest import, es comunicarà un cop revisades les dades i es proporcionarà la informació necessària a cada família. El 70% restant, es pagarà en el moment de començar el casal d’estiu. Ambdós pagaments, caldrà efectuar-los en el període de temps establert. En cas de no ser així, es donarà per nul·la la inscripció.