Casals

CASAL D'ESTIU 2022

Properament

CÒBUC I L'EDUCACIÓ EN EL LLEURE

Cada moment és una oportunitat d’aprenentatge i, des de còbuc, ho tenim molt present. Durant el curs aquests moments es donen constantment, però és important fer-los florir, també, fora de l’àmbit escolar. D’aquesta idea, sorgeix el Casal d’estiu didàctic de còbuc.

 

Amb la metodologia pròpia de l’educació en el lleure, treballem les competències de l’educació formal (lingüística, matemàtica, artística, autonomia i iniciativa personal, etc.) sempre des d’una vessant lúdica i donant especial importància a les relacions socials i al moviment.

 

Aquest any plantegem una aproximació a l’art i la cultura on, a través de les nostres dinàmiques i propostes didàctiques, pretenem fomentar la intel·ligència emocional, la descoberta d’un mateix, l’esperit crític, la imaginació i la creativitat.

 

- De 3 a 12 anys

- Del 5 al 30 de juliol

- Grups reduïts

Casal de lleure inclusiu del Berguedà

L’Oficina d’Inclusió Social del Consell Comarcal del Berguedà ofereix un servei de monitoratge de suport per tal que els infants i joves amb diversitat funcional puguin participar de les activitats de lleure a l’estiu. Aquesta proposta s'inicia amb la voluntat de garantir la igualtat d’oportunitats dels infants i joves i potenciar-ne l’autonomia de manera que tothom pugui participar als espais esportius i de lleure als municipis de la comarca. Estàs interessat/da? Demana més informació al teu centre escolar

Berga, ciutat de barris

Aquest estiu, pretenem que els nens i nenes coneguin els diferents barris de la nostra ciutat. Gaudirem de petites sortides a l'aire lliure descobrint els racons més bonics de casa nostra. Participarem en tallers i xerrades, farem jocs, manualitats, experimentació, jocs d'aigua i moltes coses més!

HORARIS I PREUS

- De 8:30h a 9h – Acollida matí (5€/dia)

 

- De 9h a 13h – Activitats Casal d’estiu (63€)

 

- De 13h a 15h – Acollida migdia; dinar de carmanyola i cinema (10€/dia)

 

Els preus corresponen a una setmana i les franges horàries es poden combinar en funció de les necessitats de cadascú.

 

S’aplicaran descomptes a germans, famílies nombroses i monoparentals (imprescindible carnet), així com a les famílies que assisteixin al casal més d’una setmana.

ALTRA INFORMACIÓ

El termini de preinscripcions al casal d’estiu és del 30 d'abril al 20 de juny. Aquesta es realitzarà telemàticament. Podeu fer la inscripció clicant aquí.

 

El dia 1 juliol a les 20h, es farà una reunió informativa per a totes les famílies inscrites. Aquesta és d’assistència obligatòria, ja que, s’explicarà el funcionament del casal, la normativa, etc.

 

Per més informació, contacta’ns:
hola@cobuc.cat
685 927 907

 

Missatge directe d’instagram @espai.cobuc o al nostre espai demanant cita prèvia.

VULL INSCRIURE'M!

Per realitzar la inscripció al Casal d'Estiu Didàctic 2022, us heu de descarregar el full d'inscripció i la fitxa de salut, editar-los (o viceversa) i enviar-los emplenats per correu a hola@cobuc.cat.

 

El dia de la reunió informativa, l'1 de Juliol a les 20:00h a còbuc s'haurà de portar la següent documentació:

 

- Fotocòpia del DNI del nen/a.

 

- Fotocòpia del carnet de vacunació.

 

Un cop finalitzar el període de preinscripcions al casal d'estiu didàctic de 2022, caldrà abonar el 30% del preu total mitjançant una transferència bancària. Aquest import, es comunicarà un cop revisades les dades i es proporcionarà la informació necessària a cada família. El 70% restant, es realitzarà en el moment de començar el casal d'estiu. Ambos pagaments, caldrà efectuar-los en el període de temps establert. De no ser així, es donarà per nul·la la inscripció.

Edicions anteriors

CASAL DE PRIMAVERA DIDÀCTIC 2022

El color de les flors

CASAL D'ESTIU DIDÀCTIC 2021

L'art i la cultura al nostre abast

CASAL DE PRIMAVERA DIDÀCTIC 2021

El cant dels ocells

CASAL D'ESTIU DIDÀCTIC 2020

Viatgem!