Equip
15615
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15615,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Equip

Eva Cantarero

Tècnica d’Educació Infantil, Mestra d’Educació Primària amb menció TIC, perfil docent d’atenció a la diversitat i co-creadora de Còbuc. Llengua anglesa.

Sobre mi

La curiositat és un tret que em caracteritza i intento raonar cada un dels perquès que em sorgeixen en el meu dia a dia. A més, crec fermament en l’ésser humà i les capacitats que aquests posseïm per a fer del món un lloc on tothom hi tingui cabuda; on cada opinió pugui ser argumentada, fonamentada i així, tolerada, on cada vuit a la panxa, pugui omplir-se amb equitat. És per aquest motiu que la unió d’aquests dos trets característics, fa que la passió pel món educatiu sigui inherent a mi.

Sheila Moreno

Mestra d’Educació Primària amb menció de pedagogia terapèutica, perfil docent de metodologies amb enfocament globalitzat. Màster propi en Neuroeducació i co-creadora de Còbuc. Llengua anglesa i italià.

Sobre mi

En un món plural com a escenari per la vida, valoro la diversitat i intento transmetre els valors que aquesta ens ofereix. M’agrada entendre l’educació com un procés per arribar a fer possible tot allò que ens plantegem i, per aquest motiu, la considero un acte tant valuós com sincer.Penso que aprendre i ensenyar són sinònims de viure, conviure, dubtar, compartir, emocionar-se, plantejar-se coses, respectar, tenir esperit crític o estimar.
A nivell personal, m’agrada l’art i la cultura, així com l’esport o tot allò que té a veure amb compartir amb amics o família.

Anna Ayza

Doctora en Psicologia, Psicòloga General Sanitària i Psicoterapeuta Integradora Humanista (PHI) especialitzada en Psicoteràpia Corporal Integradora Humanista, Psicoteràpia Infantil des de la PIH i Psicosomàtica i epigenètica en psicoteràpia. Llicenciada en Biologia. Col. Núm 23.926.

Sobre mi

Des de petita sempre m’ha agradat saber més i observar els petits tresors que hi ha amagats per la vida. Aquesta és la llavor que m’ha portat a estudiar l’ésser humà des de dues visions, la biològica i la psicològica, i a fascinar-me per la seva interrelació. Des d’aquí entenc el cos humà com un lloc on es va esculpint la nostra història i que compta amb una saviesa innata per adaptar-se als canvis de la manera més sana possible. 

Veig la psicoteràpia com un espai de seguretat i respecte on realitzar un camí emocionant cap a l’essència de la persona per, des d’aquí, en congruència amb el que som, retornar al nostre fluir vital saludable.