Equip
15615
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15615,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Equip

Eva Cantarero

Tècnica d’Educació Infantil, Mestra d’Educació Primària amb menció TIC, perfil docent d’atenció a la diversitat i co-creadora de Còbuc. Llengua anglesa.

Sobre mi

La curiositat és un tret que em caracteritza i intento raonar cada un dels perquès que em sorgeixen en el meu dia a dia. A més, crec fermament en l’ésser humà i les capacitats que aquests posseïm per a fer del món un lloc on tothom hi tingui cabuda; on cada opinió pugui ser argumentada, fonamentada i així, tolerada, on cada vuit a la panxa, pugui omplir-se amb equitat. És per aquest motiu que la unió d’aquests dos trets característics, fa que la passió pel món educatiu sigui inherent a mi.

Sheila Moreno

Mestra d’Educació Primària amb menció de pedagogia terapèutica, perfil docent de metodologies amb enfocament globalitzat. Màster propi en Neuroeducació i co-creadora de Còbuc. Llengua anglesa i italià.

Sobre mi

En un món plural com a escenari per la vida, valoro la diversitat i intento transmetre els valors que aquesta ens ofereix. M’agrada entendre l’educació com un procés per arribar a fer possible tot allò que ens plantegem i, per aquest motiu, la considero un acte tant valuós com sincer.Penso que aprendre i ensenyar són sinònims de viure, conviure, dubtar, compartir, emocionar-se, plantejar-se coses, respectar, tenir esperit crític o estimar.
A nivell personal, m’agrada l’art i la cultura, així com l’esport o tot allò que té a veure amb compartir amb amics o família.

Anna Ayza

Doctora en Psicologia, Psicòloga General Sanitària i Psicoterapeuta Integradora Humanista (PHI) especialitzada en Psicoteràpia Corporal Integradora Humanista, Psicoteràpia Infantil des de la PIH i Psicosomàtica i epigenètica en psicoteràpia. Llicenciada en Biologia. Col. Núm 23.926.

Sobre mi

Des de petita sempre m’ha agradat saber més i observar els petits tresors que hi ha amagats per la vida. Aquesta és la llavor que m’ha portat a estudiar l’ésser humà des de dues visions, la biològica i la psicològica, i a fascinar-me per la seva interrelació. Des d’aquí entenc el cos humà com un lloc on es va esculpint la nostra història i que compta amb una saviesa innata per adaptar-se als canvis de la manera més sana possible. 

Veig la psicoteràpia com un espai de seguretat i respecte on realitzar un camí emocionant cap a l’essència de la persona per, des d’aquí, en congruència amb el que som, retornar al nostre fluir vital saludable.

Alba Perona

Logopeda.

Nivell B1 en llengua de signes catalana.

Sobre mi

Entenc l’educació com un dels pilars fonamentals de la societat, i per tant, com una eina de canvi. Partint d’aquí, crec que tot infant i adolescent ha de tenir accés a una educació pública i de qualitat. Com a logopeda lluito perquè el sistema s’adapti a tots els infants i adolescents amb tota les seves diversitats ja que cadascú és diferent i, per tant, no hi ha una única manera d’aprendre. M’agrada entendre que l’educació com a eina de progrés, empatia i solidaritat.