Serveis
15688
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15688,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Serveis

Espai nadó

Espai destinat a nadons de 0 a 3 anys

En què consisteix

Activitats de lleure, experimentació, psicomotricitat o d’altres iniciatives per infants de 0 a 3 anys, no escolaritzats, i les seves respectives famílies. També s’ofereixen xerrades, tallers i espais d’encontre per a mares i pares i els seus nadons. A més, oferim servei de canguratge per nadons a partir de 12 mesos.

Horaris

Dimarts i Dijous

De 10:00h a 12:00h

Preus

→ Entrada puntual: 6€ (2 hores) amb 1 adult

→ Quota mensual: 35€

→ Canguratge: 10€/h

Espais d’aprenentatge: Infantil

Espai de descobriment destinat a nens i nenes d’entre 3 i 6 anys

En què consisteix

Espai dedicat als alumnes d’educació infantil on es proposen activitats didàctiques pensades per generar interès, inquietuds i interacció amb l’entorn i la seva descoberta, així com per oferir estimulació sensorial i psicomotriu.

Horaris

Dimarts i Dijous

De 17:15 a 18:15h

Preus

→ 1 sessió setmanal: 60€ mensuals
→ 2 sessions setmanals: 112€ mensuals

Espai familiar

Espai destinat a famílies amb infants de 0 a 6 anys

En què consisteix

Espai dedicat a les famílies on l’objectiu és acollir la tasca educativa i de criança dels més petits. Els infants comparteixen un espai de joc, aprenentatge, creixement i relació amb la família alhora que l’adult intercanvia experiències amb els seus iguals, sempre acompanyats per un professional. A més a més, periòdicament, es proposen diferents tallers i xerrades a càrrec d’especialistes en diferents àrees.

 

*Totes les activitats programades les trobareu a l’apartat AGENDA al menú principal. Aquestes s’aniran incorporant mensualment per tal de poder realitzar una inscripció prèvia i poder-ne adaptar la seva pràctica correctament.

Horaris

Dissabtes

D’11:00h a 13:00h

Preus

Entrada puntual: 8€ (2 hores) amb 1 adult + 4€ a partir del 2n adult.

 

*El preu de l’entrada pot variar en funció de les activitats programades.

Espais d’aprenentatge: Primària

Espai destinat a alumnes d’entre 6 i 12 anys

En què consisteix

Espai dedicat als alumnes d’entre 6 i 12 anys que vulguin reforçar, consolidar o ampliar els seus coneixements, utilitzant una metodologia per espais d’aprenentatge. En aquest espai, es proposen activitats motivadores que fomenten l’autonomia i propicien la interacció, la relació i la comunicació entre iguals atenent sempre, els continguts curriculars de cada etapa acadèmica i amb el suport de material manipulatiu.

Horaris

Dilluns, Dimarts i Dijous

Preus

→ 1 sessió setmanal: 60€ mensuals
→ 2 sessions setmanals: 112€ mensuals

Reeducació psicopedagògica

En què consisteix

Sessions de reeducació psicopedagògica orientada a alumnes de qualsevol etapa educativa que mostren una dificultat concreta d’aprenentatge vinculada a la presència d’algun trastorn específic com la dislèxia, la discalcúlia, el TDAH o el TEA, entre d’altres, així com vinculada a factors emocionals i/o conductuals.

Horaris

Dilluns i Dijous

Preus

27€/hora

Espai reforç

Espai destinat al reforç escolar i al suport a l’estudi per a nois i noies d’ESO i batxillerat

En què consisteix

Espai dirigit a tots aquells que necessiten millorar el seu rendiment acadèmic, volen reforçar les seves tècniques d’estudi o ampliar els seus coneixements. A més, oferim acompanyament emocional i personalitzat, atenent les dificultats que apareixen en aquesta etapa.

Horaris

De Dilluns a Divendres

Preus

→ 50€/mensuals
→ 20€/h (en parella)

*Per hores addicionals, demanar més informació.

Fem deures

Espai destinat a alumnes d’Educació Primària (entre 6 i 12 anys)

En què consisteix

Els deures són una realitat en el procés d’aprenentatge dels més petits i, en alguns casos, trobem alumnes que necessiten un suport extra per a realitzar aquestes tasques. Per aquest motiu, oferim un espai dedicat exclusivament a la realització dels deures escolars.

Horaris

Dimecres

De 17:15h a 18:15h i de 18:15 a 19:15h

Preus

Quota mensual 30€

Espai projectes

Projectes d’anglès, ciències, art i educació emocional

En què consisteix

Realització de projectes basats en la reflexió, la investigació, la creativitat i l’expressió oral amb l’objectiu de despertar l’esperit crític dels nens/es i aconseguir un aprenentatge significatiu.

Horaris

Divendres

De 17:15 a 19:15 h

Preus

A determinar segons el projecte

Espai estudi/ Costudying

Espai destinat a l’estudi obert a tothom

En què consisteix

Còbuc disposa d’una sala d’estudi destinada a tots aquells que vulguin fer-ne us. Es tracta d’un espai polivalent idoni per a fer treballs en grup, preparar exàmens o simplement, per compartir coneixements amb la resta de companys.

Horaris

Dissabtes

d’11:00h a 13:00h

Preus

Gratuït per als membres de Còbuc.

Entrada puntual: 3€ els No membres de Còbuc o acompanyants.

 

*No es requereix inscripció prèvia. No obstant això, l’aforament màxim de la sala és de 8 persones.

Psicologia

Per infants, adolescents i adults

En què consisteix

Des del model de la Psicoteràpia Integradora Humanista i amb l’objectiu d’acompanyar en el retorn del fluir vital saludable; de manera que no només atenem la ment i les emocions, si no que també incloem el cos.

Horaris

Dilluns i Dijous

Preus

50€ la sessió